AVI til DVD
Forfatter:

AVI til DVD

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo DVD Creator

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

AVI til DVD
Download 

Har du AVI videofiler liggende på din harddisk og ønsker at konvertere og brænde dem til DVD? Læs mere her i vores danske brugerguide som viser hvordan du hurtig kan få AVI videofiler kopieret til DVD.

Vi anvender programmet Leawo DVD Creator til formålet. Leawo DVD Creator hjælper brugeren med at skabe DVD film fra alle typer af videoformater og deriblandt også AVI. Derudover understøtter Leawo DVD Creator bla. MPEG til DVD, WMV til DVD, MP4 til DVD, MOV til DVD, MKV til DVD osv.

 

Download Leawo DVD Creator

 

  • Først skal du starte med at hente din AVI videofil ind i programmet. Klik på ikonet "Add" på menulinjen eller træk filen ind i hovedvinduet. Skal du kopiere flere videofiler til DVD, så kan du benytte "MoveUp" og "MoveDown" knapperne til at angive hvornår på DVD'en den pågældende video skal afspilles - altså rækkefølgen.

 

  • Du kan også redigere i videoen inden de bliver brændt til DVD. Du kan tilføje særlige effekter og indstillinger via Trim, Crop, Effect og Watermark funktionerne.

 

  • Klikker du på "Menu" knappen har du mulighed for at lave menu, baggrund og tilføje musik til den færdige DVD. Der er allerede et antal skabeloner til rådighed i programmet.

 

  • For at brænde din DVD skal du klikke på knappen i nederste højre hjørne. Du vil nu blive præsenteret for de sidste indstillinger, hvor du bla. skal angive TV-standard. I Europa anvender vi PAL-standarden til DVD.

Download