Blu-ray til AVI
Forfatter:

Blu-ray til AVI

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo Blu-ray Ripper

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Blu-ray til AVI
Download 

Blu-ray film er ved at blive mere populære end DVD film og derfor er det blevet relevant for mange brugere at have mulighed for at rippe en Blu-ray film til video - f. eks til videoformatet AVI. Eftersom alle Blu-ray film er i High-Definition, så er det muligt at rippe Blu-ray til AVI, MP4, XviD og lignende videoformater. Fordelen ved at rippe en Blu-ray til video er, at du kan afspille og nyde filmen på f. eks din computer eller dele den med venner og bekendte.

I denne danske brugerguide vil vi anvende programmet Leawo Blu-ray Ripper og vise hvordan du nemt ripper en Blu-ray film til AVI. Fordelen ved Leawo Blu-ray Ripper er, at programmet kan medtage underteksterne til filmen og du har også mulighed for at konvertere 2D Blu-ray til 3D videofiler.

 

Download Leawo Blu-ray Ripper

 

  • Efter du har downloadet og installeret Leawo Blu-ray Ripper skal du starte programmet op. Indsæt din Blu-ray film og klik på knappen "Load BD".

 

  • I den nederste del af programmet kan du finde knappen "Profile" som du skal klikke på. Her bliver du præsenteret for alle de output filformater som Blu-ray Ripper understøtter. Under "Common Video" skal du vælge "H.264/MPEG-4 AVC Video Format (*.avi)". Du har nu indstillet output videoformatet til at være AVI.

 

  • Ønsker du at rippe undertekster med til din videofil skal du klikke på knappen som antageligvis hedder "None" med "ABC" nedenunder. Her kan du vælge hvilket sprog underteksterne skal være på.

 

  • Klik nu på "Convert" knappen og programmet vil påbegynde med at rippe og konvertere din Blu-ray film til AVI.

Download