Hjælp til at brænde video en DVD
Forfatter:

Hjælp til at brænde video en DVD

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo DVD Creator

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Hjælp til at brænde video en DVD
Download 

Ønsker du at brænde videoer og videofiler til en DVD uden brug af alt for mange programmer? Så vil vi i denne danske brugerguide vise hvordan du med ét enkelt program, Leawo DVD Creator, brænde video til en DVD skive. Fordelen ved Leawo DVD Creator er, at programmet både konverterer video og brænde det til DVD - på den måde kan du brænde en DVD fra alle typer af videoformater som f. eks AVI, MP4, WMV, MKV osv.

Programmet kan derfor også konvertere videoer til DVD VOB og brænde dem direkte til en DVD eller konvertere videoer til DVD ISO imagefil.

 

Download Leawo DVD Creator

 

  •  Efter du har downloadet og installeret Leawo DVD Creator i Windows kan du komme i gang. Start programmet og klik på knappen "Add Video". Nu kan du hente alle de videoer ind i programmet som du ønsker at brænde til DVD. Alternativt kan du "trække" videofilerne direkte ind i Leawo DVD Creator.

 

  • Via knapperne "Move Up" og "Move Down" kan du angive hvornår på din DVD den pågældende videofilm skal optræde - m.a.o. i hvilken rækkefølge videoerne skal afspilles på din DVD.

 

  • Har du undertekster med til videoen, så klik på knappen "ABC None" for at tilføje dem til filmen på din DVD.

 

  • Har du behov for at redigere lidt i en videofil inden den bliver brændt til DVD, så klik da på knappen "Edit". Via "Edit" har du adgang til redigeringsfunktionerne "Trim", "Crop", "Effect" og "Watermark".

 

  • Når du skal skabe en forside eller menu til din DVD klik da på knappen "Standard", der er placeret i højre side lige over den firkantede boks. Herfra kan du vælge imellem de skabeloner som allerede er tilgængelige i Leawo DVD Creator. Er du ikke tilfreds med de skabeloner som er med kan du klikke på "Design Menu" og selv give dig i kast med at lave en flot DVD menu.

 

  • Når du er klar til at brænde dine videoer til DVD skal du klikke på "Burn to DVD" knappen. Du bliver nu præsenteret for "Burning Setting" panelet, hvorfra du kan indstille de sidste småting. Klik på "Burn Now" for at påbegynde brændingen.

Download