Konverter DVD til iPhone
Forfatter:

Konverter DVD til iPhone

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo DVD Ripper

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Konverter DVD til iPhone
Download 

iPhone er nok én af de mest omtalte gadgets de sidste par år. Smartphonen fra Apple har gået sin sejrsgang over det meste af verdenen og henrykket mange brugere med sit unikke design og mange funktioner. Apple holder også gang i iPhone-hypet ved løbende at udgive nye versioner af iPhone, men også som svar på lignende produkter fra Google, HTC, Samsung osv.

I denne danske brugerguide vil vi vise hvordan du kan konvertere en DVD film, så du kan afspille den på din iPhone uden problemer. Til formålet vil vi anvende programmet Leawo DVD Ripper, der ripper DVD film til alle typer af videoformater - herunder MP4 som er standardformatet for iPhone.

Udover at rippe DVD til iPhone, så er Leawo DVD Ripper også i stand til at rippe DVD film mange forskellige håndholdte enheder i samme genre som iPhone - f. eks iPad, iPod, HTC EVO, Android smartphone, BlackBerry, PSP, PS3, Wii osv.

 

Download Leawo DVD Ripper

 

  • Start med at indlæse din DVD film i programmet. Indsæt filmen i DVD-drevet og klik på Load DVD. Nu bliver alt indhold listet i Leawo DVD Ripper.

 

  • Vælg en profil til output videoformatet - klik på knappen Profile og find iPhone på listen i venstre side.

 

  • Via ABC kan du vælge det sæt af undertekster som du ønsker skal rippes med til filmen. Det er nærliggende at vælge de danske undertekster (Danish), så du har danske undertekster imens du ser filmen på din iPhone.

 

  • Under Output skal du vælge hvor på computeren den færdige iPhone (MP4) film skal gemmes. Herfra kan du nemt kopiere filmen til din iPhone senere.

 

  • Klik knappen Convert for at rippe din DVD film til iPhone.

Download