Konverter en Blu-ray film til DVD
Forfatter:

Konverter en Blu-ray film til DVD

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo Blu-ray Ripper

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Konverter en Blu-ray film til DVD
Download 

Har du behov for at konvertere en original Blu-ray film til DVD formatet, så kan du læse videre i denne danske brugerguide som viser hvordan du klarer opgaven på en nem og hurtig måde. Vi anvender programmet Leawo Blu-ray Ripper til at rippe Blu-ray filmen og efterfølgende konvertere indholdet til "DVD Video".

Leawo Blu-ray Ripper er en avanceret Blu-ray ripper som, udover at konvertere Blu-ray til DVD, også kan konvertere Blu-ray film til AVI, MKV, MP4, RMVB og mange andre videoformater.

 

Download Leawo Blu-ray Ripper

 

  • Start Leawo Blu-ray Ripper og indsæt din Blu-ray film i computerens drev. Klik på knappen "Load BD" for at indlæse indholdet fra Blu-ray mediet i programmet. Når alt indhold er indlæst kan du f. eks udvælge hvilke chapters (kapitler) som skal konverteres med eller du medtage alt indhold.

 

  • Via "Profile" drop-down boksen kan du vælge et output videoformat til din Blu-ray film. Vælg "Common Video" til venstre og scroll ned til højre indtil du kan vælge "DVD-Video Format(*.vob)".

 

  • Klik på "ABC None" og angive det sprog som underteksterne skal være på, når du ripper filmen til DVD. Som udgangspunkt har Leawo Blu-ray Ripper ikke valgt et sprog, men det er altid rart at have de danske undertekster med på den færdige DVD film.

 

  • Inden du begynder at konvertere bør du lige tjekke om du har valgt det indhold som du ønsker konverteret til DVD. Er alt tilfredsstillende, så klik på knappen i nederste højre hjørne som hedder "Convert". Nu bliver din Blu-ray film konverteret til DVD.

Download