Leawo Blu-ray Copy

Leawo Blu-ray Copy

Leawo Blu-ray Copy

Bedømmelse:

Leawo Blu-ray Copy

Forfatter:

Kopiér din Blu-ray film nemt og sikkert med Leawo Blu-ray Copy - både Blu-ray til Blu-ray, Blu-ray til harddisken og Blu-ray til DVD. Den avancerede teknologi til kopieringen sikrer, at den oprindelig, høje billed- og lydkvalitet bevares 100%.

Leawo Blu-ray Copy gør det nemt for både almindelige brugere og professionelle at kopiere Blu-ray film til andre medier og til filerne på computerens harddisk. Leawo Blu-ray Copy hjælper brugeren med at kopiere Blu-ray medier til f. eks et DVD medie i formatet DVD-5 eller DVD-9 - du kan også kopiere til en mappe på harddisken eller en ISO fil. Du kan endda kopiere en BD50 til BD25 uden kvalitetstab overhovedet.

Du skal ikke bekymre dig om kopibeskyttelsen på dine Blu-ray film og medier, da Leawo Blu-ray Copy kan dekryptere og fjerne de begrænsninger som normalt ville forhindre en kopiering. Leawo Blu-ray Copy fjerner alle former for kopibeskyttelse inklusiv AACS, BD+ og CSS.

Avancerede funktioner tillader bla. at kopiering kan være alt indhold på Blu-ray mediet eller tilpasset efter brugerens anvisninger - du kan også tilføje undertekster og lydspor, så de medtages i kopieringen.

 

Her er de primære fordele ved Leawo Blu-ray Copy:

 

  • Kan kopiere Blu-ray til Blu-ray, Blu-ray til DVD, Blu-ray til ISO.
  • Kopierer Blu-ray medier selvom de er kopibeskyttede. Leawo Blu-ray Copy fjerner alle former for kopibeskyttelse.
  • Du kan indstille hvilket indhold på Blu-ray mediet som skal kopieres - mulighederne er Full, Main og Custom.

Download 


Leawo Blu-ray Copy