Leawo Blu-ray Creator

Leawo Blu-ray Creator

Leawo Blu-ray Creator

Bedømmelse:

Leawo Blu-ray Creator

Forfatter:

Brænd og opret dine egne Blu-ray medier (BD-25 og BD-50) ud fra videoer du har liggende på din harddisk. Leawo Blu-ray Creator gør det både nemt og hurtigt at skabe sine egne Blu-ray film i Windows.

Som program er Leawo Blu-ray Creator en avanceret og brugervenlig Blu-ray brænder, der hjælper brugeren med at brænde video til Blu-ray. Leawo Blu-ray Creator kan brænde alle typer af videoformater til Blu-ray - herunder bla. AVI til Blu-ray, MKV til Blu-ray, MOV til Blu-ray, MP4 til Blu-ray, WMV til Blu-ray osv.

Men Leawo Blu-ray Creator brænde ikke kun til Blu-ray - du kan nemlig også anvende programmet til at brænde dine videoer til DVD, både til DVD-5 og DVD-9 medier.

Inden du påbegynder at brænde video til Blu-ray eller DVD giver Leawo Blu-ray Creator dig mulighed for at redigere i videoerne - f. eks for at klippe unødvendige dele fra eller tilføje diverse effekter. Du har også mulighed for at oprette din egen Blu-ray eller DVD menu til den færdige film - du kan vælge fra et bredt udvalg af skabeloner i programmet til formålet.

 

De primære funktioner i Leawo Blu-ray Creator:

  • Brænder video til Blu-ray medierne BD-25 og BD-50
  • Bræ nder video til DVD medierne DVD-5 og DVD-9
  • Kan oprette ISO imagefiler til senere brug
  • Understøtter CPU og NVIDIA CUDA at sikre hurtig Blu-ray og DVD brænding

Download 


Leawo Blu-ray Creator