Leawo DVD Ripper

Leawo DVD Ripper

Leawo DVD Ripper

Bedømmelse:

Leawo DVD Ripper

Forfatter:

Efter du har rippet en film til et videoformat, så kan du overføre din nye videofil til f. eks din iPhone, iPad, tablet computer, smartphone, MP4-afspiller eller brænde videofilen til en tom DVD-skive. DVD Ripper omgår alle kopibeskyttelser og lader dig nyde dine film på alle elektroniske enheder og du kan samtidigt dele filmene med dine venner og bekendte. 

DVD Ripper er et af de mest pålidelige softwareprogrammer til at rippe og kopierer indholdet fra en DVD-film over på harddisken og konvertere videofilerne, så de kan afspilles på en elektronisk enhed som f. eks iPhone, iPad eller en MP4-afspiller. DVD Ripper udemærker sig også ved at have en høj konverteringshastighed og perfekt lyd- og videokvalitet på den rippede videofil.

Ønsker du kun at medtage selve filmsporet fra din originale DVD-film, så lader DVD Ripper dig udvælge præcist de dele du ønsker og ignorerer dele som f. eks trailer, reklamer og ekstra materiale. Underteksterne fra den originale DVD-film (f. eks dansk) bliver medtaget i den rippede kopi og du kan medtage alle de undertekster og sprog som er med i den originale film. 

Udover at være en af de bedste softwareløsninger, når du skal rippe en DVD, så er DVD Ripper i stand til at omgå kopibeskyttelse, kopispærring og bevarer nøjagtig den høje videokvalitet som den oprindelige DVD havde.

Her kan du læse hvilke andre fordele, der er ved DVD Ripper:

 

  • DVD Ripper er en alt-i-én DVD Ripper som sørger for at rippe en DVD-film til din harddisk i et valgfrit videoformat
  • DVD Ripper fjerner alle former for kopibeskyttelse - inklusiv CSS-beskyttelsen og regionkoder fra originale DVD-film
  • DVD Ripper har et brugervenligt design og en intuitiv brugerflade, hvor brugere på alle niveauer kan være med
  • Lydkvaliteten og videokvaliteten i de rippede videofiler er af samme høje kvalitet som i den originale DVD-film - der opstår ikke kvalitetstab ved at bruge Leawo DVD Ripper
  • Understøtter "Full Disk Copy", hvor hele den oprindelige struktur på din DVD-film bevares imens den kopieres til harddisken

Download 


Leawo DVD Ripper