Leawo iTransfer

Leawo iTransfer

Leawo iTransfer

Bedømmelse:

Leawo iTransfer

Forfatter:

Leawo iTransfer er et brugervenligt alternativ til iTunes og overførsel af filer til og fra Apples håndholdte enheder (iPad, iPhone og iPod). Med Leawo iTransfer kan du nemt overføre og kopiere filer til og fra Windows og dine Apple enheder som iPad, iPod og iPhone.

Normalt kræver Apple at du udelukkende anvender iTunes til overførel, men med Leawo iTransfer kan du klare det hurtigere og nemmere uden iTunes som mellemstation.

Leawo iTransfer er udviklet med det formål, at det skal være nemmere for brugere af Apples iOS (mobile enheder) enheder at overføre data frem og tilbage mellem computeren og enheden. iTunes kan virke vanskeligt at betjene og langsom til synkroniseringen af filer, så derfor er løsningen at bruge Leawo iTransfer og undgå alt bævlet med overførsel og synkronisering via iTunes.

Du kan overføre alle typer af data fra din computer til dine Apple enheder, da Leawo iTransfer understøtter overførsel af musik, film, videoer, billeder, ringetoner og alle relevante mediafiler.

 

Leawo iTransfer understøtter følgende:

 

  • iPod til iPod/iPhone/iPad/iTunes/PC
  • iPhone til iPhone/iPod/iPad/iTunes/PC
  • iPad til iPad/iPod/iPhone/iTunes/PC 
  • PC/iTunes til iPod/iPhone/iPad

 

Præcis som i iTunes kan du via Leawo iTransfer oprette playlister, importere musiknumre og videoer, redigere playlister og næsten alt hvad iTunes normalt klarer for dig. Derfor er brugerfladen i Leawo iTransfer næsten identisk med iTunes'.

Du kan også vælge at integrere Leawo iTransfer med iTunes, hvis du fortsat ønsker at anvende iTune brugerflade til oprettelse af playlister og sortering af musik, film og diverse.


Download 


Leawo iTransfer