Rip Blu-ray film til MKV med undertekster
Forfatter:

Rip Blu-ray film til MKV med undertekster

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo Blu-ray Ripper

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Rip Blu-ray film til MKV med undertekster
Download 

Hvis du har originale Blu-ray film stående i din reol og ønsker at rippe dem til et videoformat som f. eks Matroska (*.mkv), så læs videre i vores danske guide, hvor vi viser hvordan du ripper dine Blu-ray film til MKV og medtager de undertekster du ønsker i processen.

Blu-ray film er ofte i høje opløsninger som 720p eller 1080p, der langt overstiger DVD filmenes opløsning på 480p. På den konto er Blu-ray en klar arvetager til DVD formatet, da billedkvaliteten er langt bedre og tydeligere. Men selvom man helst vil se ens Blu-ray film i den bedste opløsning, når man afspiller den originale film - så ønsker mange brugere også muligheden for at have filmen som videofiler på computeren. Enten til deling eller som en backup, hvis den originale film går tabt.

Her er en kort guide, der viser hvordan du ripper Blu-ray til MKV med programmet Leawo Blu-ray Ripper:

 

Download Leawo Blu-ray Ripper

 

 

  • Du skal starte med at downloade og installere Leawo Blu-ray Ripper i Windows. Start programmet så snart installationen er fuldført.

 

  • Indsæt din Blu-ray film i computerens drev. Klik på knappen i øverste menulinje som hedder "Load BD". Nu bliver alt indhold på din Blu-ray listet i programmet.

 

  • Under "Profile" kan du angive hvilket videoformat som Leawo Blu-ray Ripper skal rippe din film til. Under "Common Video" finder du Matroska (.*mkv) videoformatet. Du har også mulighed for at vælge et væld af andre videoformater og output til f. eks iPhone, iPad, Apple TV, Android mobiltelefoner osv.

 

  • For at få underteksterne med fra din originale Blu-ray film skal du klikke på knappen "ABC None" - den er lige under hovedvinduet i Leawo Blu-ray Ripper, hvor filmens indhold er præsenteret. Her kan du vælge imellem de forskellige undertekster som er tilknyttet filmen.

 

  • For at påbegynde processen med at rippe din Blu-ray skal du klikke på knappen i nederste venstre hjørne som hedder "Convert".

Download