Rip en DVD til iPad og iPhone
Forfatter:

Rip en DVD til iPad og iPhone

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo DVD Ripper

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Rip en DVD til iPad og iPhone
Download 

Apples populære smartphone iPhone og den mindst ligeså elegante tablet iPad er utroligt omsværmede for tiden, da brugere verden over falder for både designet og de mange funktioner disse håndholdte enheder byder på. På multimedia siden er iPhone og iPad også ret unikke, da begge enheder kan afspille videoer og musik - størrelsen på deres skærme er ret stor og billedkvaliteten er høj, så det er ligetil at nyde film på farten eller i sofaen.

At få film konverteret til iPhone og iPad kan være en udfordring for en del brugere, derfor har vi valgt at skrive denne guide som forklarer hvordan du kan rippe en DVD film til iPad og iPhone med programmet Leawo DVD Ripper.

Leawo DVD Ripper er et professionel "DVD til video" program som hjælper brugeren med at rippe, tage backup, kopiere, redigere og konvertere DVD til video i et stort antal formater som AVI, WMV, MP4, MP3, 3GP, MOV og til enheder som iPhone, iPad, Apple TV, PSP, PS3 og diverse andre håndholdte enheder.


Download Leawo DVD Ripper


  • Efter du har downloadet og installeret Leawo DVD Ripper kan du starte programmet for første gang. Indsæt en DVD film i dit DVD-drev og klik på knappen "Load DVD". Nu bliver indholdet på DVD'en listet i programmets venstre side.  • Den næste skridt er at vælge hvilket output format du ønsker at rippe din DVD film til. Klik på knappen "Profile:" og du vil se alle de output profiler du kan vælge. Under "iPhone" og "iPad" kan du henholdsvis vælge output til din Apple smartphone eller tablet.  • Husk at medtage undertekster og lydspor til din rippede film. Det gør du i hovedvinduet - her er de to øverste felter "ABC" til valg af undertekster og "English ac3(2ch)" til valg af lydsporet. De engelske angivelser er blot de standardindstillinger som er i programmet.  • Når du er klar til at rippe din DVD film til iPhone eller iPad skal du klikke på knappen i nederste højre hjørne. Så har du efter kort tid din film klar til din Apple enhed.

Download