Sådan konvertere du video til Apple iPad
Forfatter:

Sådan konvertere du video til Apple iPad

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo HD Video Converter

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Download 

Efter Apple frigav deres tablet iPad har den gået sin sejrsgang verden over og er blevet meget populær på kort tid. Det er med god grund, da Apples iPad har utroligt mange muligheder og så er enheden nem at betjene. Med hensyn til musik og film, så er iPad også velegnet og sikrer korrekt afspilning blot skal du huske at standardformatet for iPad er MP4 også kaldet MPEG-4.

Ønsker du at få din videofilm fra computeren konverteret til din iPad, så har vi skrevet denne danske brugerguide som viser hvordan du med programmet Leawo HD Video Converter hurtig kan klare opgaven. Fordelen ved Leawo Video Converter er, at du ikke behøver andre programmer og opgaven er klaret på kort tid.

Leawo Video Converter kan også konvertere video til mange andre videoformater og enheder udover iPad - f. eks kan programmet konvertere video til AVI, MPEG, WMV, MP4, RM, MOV, XviD, 3GP osv. Til andre enheder kan programmet klare bla. iPhone, iPod, Apple TV, HTC mobiltelefoner, Samsung mobiltelefoner, Motorola mobiltelefoner, Sony Ericsson mobiltelefoner og ender som PSP, PS3, Xbox, Wii osv.

 

Download Leawo HD Video Converter

 

  • Efter installationen af programmet er du klar til at konvertere video fil iPad. Start med at klikke på ikonet "Add Video". Herfra kan du importere alle de videofilm og videoklip du ønsker at konvertere til din iPad.

 

  • Via ikonet "Edit" er du i stand til at redigere i dine videofilm inden de bliver konverteret. Du kan f. eks bruge værktøjet Trim til at afkorte noget af en video eller Effect til at modificere lysstyrke og fjerne sorte kanter.

 

  • Klik på knappen "Profile:" og du får adgang til de mange videoformater og enheder som Leawo Video Converter kan konvertere video til. Find "iPad" på listen eller søg efter den i søgeboksen i nederste højre hjørne.

 

  • Nu er der kun tilbage at klikke på knappen "Convert" i nederste højre hjørne og du er i gang med at konvertere video til iPad.

Download