Sådan ripper du en Blu-ray film
Forfatter:

Sådan ripper du en Blu-ray film

Hvad skal du bruge?


Software:
Leawo Blu-ray Ripper

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Sådan ripper du en Blu-ray film
Download 

På nuværende tidspunkt er Blu-ray formatet den dominerende videoopløsning og de film som er optimeret til Blu-rays High Definition video er knivskarpe og endnu mere livagtige end i DVD formatet - DVD formatet har videoløsning i omkring 480p, hvorimod Blu-ray klarer fra 720p og helt op til 1080p.

 

Normalt skal du bruge en officiel Blu-ray afspiller til at afspille dine Blu-ray film. Du kan også afspille dine film via computeren, så længe du har et Blu-ray drev og den påkrævede software installeret. Men ville det ikke være interessant at kunne afspille dine Blu-ray film på hvilken som helst computer, afspiller, håndholdte enhed etc.?

 

I denne danske brugerguide vil vi vise, hvordan du som bruger kan rippe og kopiere en Blu-ray film fra det originale medie (eller brugerskabte) og til en video gemt på din computers harddisk. Det er overhovedet ikke svært at gennemføre og programmet vi anvender, Leawo Blu-ray Ripper, er yderst brugervenligt.

 

Programmet Leawo Blu-ray Ripper hjælper brugeren med at rippe og konvertere en Blu-ray film til et brugervalgt videoformat for efterfølgende at gemme videoen på harddisken. Alle former for kopibeskyttelse fjernes af Leawo Blu-ray Ripper og filmen kan gemmes i massevis af formater som f. eks MP4, AVI, MKV, FLV og filformater målrettet en enhed som iPad, iPhone, PSP, mobiltelefon osv.

 

Download Leawo Blu-ray Ripper

 

  • Efter du har downloadet og installeret Leawo Blu-ray Ripper kan du komme i gang med at rippe dine Blu-ray film. Indsæt din film i dit drev i computeren - klik på knappen "Load BD" i programmet. Nu bliver alt indhold fra Blu-ray mediet listet i Leawo Blu-ray Ripper.

 

  • Det næste skridt er at vælge det filformat som videoen skal gemmes i efter den er blevet rippet. I bunden af Leawo Blu-ray Ripper er et felt kaldet "Profile:" - klik på det og du vil blive præsenteret for en oversigt over de mange muligheder programmet tilbyder. Du kan vælge ud fra videoformat eller enhed. Du kan også benytte søgefeltet, hvis du ønsker at søge på et bestemt output filformat.

 

  • Over feltet "Profile:" er der et felt som højest sandsynligt hedder "None". Det er feltet til undertekster og det hedder "None", da du endnu ikke har valgt hvilke undertekster som skal følge med videoen. Du ønsker sikkert at få de danske undertekster med, så det er nemmere at følge med i filmens handling. Klik på knappen og scroll ned til "Danish" og klik på navnet. Nu er den færdige video med danske undertekster.

 

  • Nederst i Leawo Blu-ray Ripper er feltet "Output:". Her skal du angive hvor på din harddisk den færdige videofilm skal gemmes. Du kan f. eks vælge Skrivebordet til at starte med og efterfølgende kopiere filmen til en anden placering eller dele den med dine venner.

 

  • Sidste skridt er at sætte processen i gang. I nederste højre hjørne er en stor rund knap med navnet "Convert". Så snart du er færdig med at indstille output opsætningen kan du klikke på denne knap og din Blu-ray film bliver rippet til din computers harddisk.

Download