Sådan sikrer du dig at du får det hele med
Forfatter:

Sådan sikrer du dig at du får det hele med

Hvad skal du bruge?


Software:

Understøttet styresystem:
Windows XP, Windows Vista, Windows 7 og Windows 8

Krav til hardware:
800MHz Intel eller AMD CPU eller bedre; 512MB RAM eller bedre

Hvis du har prøvet at rippe en DVD før, så ved du hvor meget der kan gå tabt i konverteringen. Ofte kræver det nogle helt specielle programmer til at udføre denne særlige konvertering som ikke efterlader noget for at spare på de features der er i DVD’en. Det samme er med når du skal til mekanikeren med bilen. Hvis du bare tager til en tilfældig mekaniker, så risikerer du at bilen fejler noget igen i næste uge. Eller hvis du laver det selv, så kan der også opstå nogle fejl, som du kunne have været foruden.

Derfor er det altid bedst at tage bilen til en autoriseret mekaniker, som kan stå for det hele, og som også kan lave det om igen, hvis det ikke var godt nok i første omgang. Det er dog ofte at disse mekanikere tager rimelig mange penge for deres service og endnu flere penge for deres reservedele. Men du behøver jo ikke købe dine reservedele hos mekanikeren, ligesom du ikke behøver købe en helt ny DVD i butikken, hvis du har dit eget DVDripper program.

Du kan handle billige bildele på Bildelebutik.dk. Her kan du få alt hvad hjertet begærer af autodele. Du kan endda bare søge på den type af bil du har og så finder den lige hvad du har brug for ud fra den kategori du vælger.

Uanset hvilken bil du har er der mange tusinde bildele at vælge imellem, så det er bare at finde ud af hvad din bil mangler. Så kan du også få den klargjort til syn og slippe helskindet igennem uden at bekymre dig om det de næste to år.

Er din bil ellers ved at være så gammel at den ikke kan klare endnu et syn, så kan du jo også rippe den i stedet og bruge delene til at sætte på en anden gammel bil. Så er det kun de dele der ikke kan bruges du skal smide ud og erstatte med nye dele fra bildelebutikken.

Så rip din bil som en DVD eller få den helskindet igennem syn og bagefter kan du rippe alle dine DVD’er og CD’er og overspille dem til mp3 så du kan høre dem i den nye bilradio du har fået installeret.